KNIKARMSCHERMEN

Schermen zijn er in alle soorten en maten: handmatig en gemotoriseerd, met open, halfgesloten en gesloten cassette, tot wel 10 meter breedte en 4 meter uitval. Qua uitvoering kunt u het scherm helemaal op uw smaak afstemmen: de keuze in kleuren, striping en kwaliteit in materialen is enorm! Een zonnescherm is onmisbaar op het terras van een woning of bedrijf op een zonrijke locatie.

 
BEHEER ZON EN LICHTINVAL OP UW TERRAS

Wat er in uw situatie mogelijk is, is afhankelijk van de ruimte en ook van de bevestigingspunten aan uw gevel. Een uitgeschoven scherm is erg zwaar en moet bestand zijn tegen weersinvloeden als wind en regen. Dat betekent dat hier bij de montage goed naar gekeken moet worden. Voor de montage gebruiken wij altijd roestvrijstalen bevestigingsmaterialen als bouten, moeren en schroeven.
Ook de hoek van het scherm is flexibel in te stellen, die is o.a. afhankelijk van uw situatie en het formaat van het scherm. Voor de knikarmen wordt veelal gebruik gemaakt van hoogwaardig aluminium dat zeer sterk is. Hierbij is een goede toelichting van de voor- en nadelen heel erg belangrijk. Een zonnescherm schaft u immers niet iedere dag aan en u wilt jarenlang onbezorgd van het scherm kunnen genieten!