BOZONLUME ZONNEZEILEN: VOOR DE BESTE KWALITEIT EN JARENLANG PLEZIER

BOZONLUME ZONNEZEILEN: VOOR DE BESTE KWALITEIT EN 18 JAAR ERVARING IN ZONNEZEILEN!

BOZONLUME geeft exclusief vorm aan uw zeiloverkapping, dit is een investering voor het leven. Vakmanschap, technologie en een duurzame productie en afwerking vormen hierbij de sleutelwoorden. Samen ontwerpen, produceren en realiseren wij zeiloverkappingen welke naadloos aansluiten bij uw wensen en verwachtingen. Een zeiloverkapping is in principe altijd exclusief en op maat gemaakt.

BOZONLUME ZONNEZEILEN: VOOR DE BESTE KWALITEIT EN JARENLANG PLEZIER

Het gebruik van duurzame en hoogwaardige kwaliteitsmaterialen, maken zeiloverkappingen van BOZONLUME tot een feest. Zo gebruiken wij voor het fundament Krinnerschroeven en een mogelijkheid voor het plaatsen van betonblokken, indien we niet de grond in kunnen. Hierdoor worden de aluminium of inox masten stevig vast gezet. De wandprofielen worden met chemisch anker muurvast gezet. Dit zorgt ervoor dat uw zonnezeil bestand blijft tegen wind tot 8Bft. 

Voor het zeil wordt er gebruik gemaakt Q-Cloth, deze wordt volgens
het snijplan, ambachtelijk met de hand 3D gestikt. Dit wordt gestikt met UV bestendig garen. is het mogelijk om het zeil te laten bedrukken met
reclame. Het proces vervaardiging de systemen gebeurt met de hoogste kwaliteitsproducten, die tevens terug te vinden zijn in de de maritieme wereld. Duurzaamheid en gebruiksgemak staan voorop. Indien gewenst kunnen deze zeiloverkappingen dan ook 365 dagen per jaar blijven staan.

Zonnezeilen van BOZONLUME zijn geschikt als zeiloverkapping voor uw zithoek. Zo kunt u lekker genieten in de schaduw en kunt u droog blijven zitten als het regent. Tevens zijn de zonnezeilen ideaal voor scholen, ter bescherming van de buiten spelende kinderen. Daarnaast is een zonnezeil uitstekend geschikt als Carport. Ook ziet u onze zonnezeilen steeds vaker als Horeca oplossingen. Zo bieden ze zonwering en regenwering op uw strandtent of terras! Doordat alles op maat gemaakt wordt, past een zonnezeil perfect bij uw eigen stijl.

Wij kunnen u vooraf een prijsindicatie geven vanuit doorgestuurde foto’s en afmetingen. Zo krijgt u een idee over wat de prijs ongeveer zal worden. Na goedkeuring komen wij langs om alles precies op maat uit te meten en zal er een 3D plan worden opgesteld door onze ingenieur. De kosten van een 3D plan komen op €350,= excl. BTW. Deze kosten worden uitsluitend in rekening gebracht als we niet tot een overeenkomst komen. Zodra het plan klaar is krijgt u een presentatie en uitleg van het 3D plan. Vanuit het 3D plan, met verschillende modellen waar u uit kan kiezen, zal er een plaatsing volgen, waar wij alle bevestingspunten zullen aanbrengen. Nu kunnen we het zeil gaan inmeten en wordt er een snijplan opgemaakt door onze ingenieur. De productie van het zeil kan beginnen. Uiteindelijk komen wij het zeil plaatsen en afstellen. U krijgt hierbij ook de benodigde instructies en uitleg over het zonnezeil. Het genieten kan beginnen!

Kortom, wij staan garant voor de perfecte oplossing met een duurzaam zonnezeil!